Post by motutatoosi on Feb 6, 2022 2:57:15 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hole.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hole.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κλειδιά σφάλματος κώδικα εξαπάτησης ▞▞▞
▞▞▞ Hole.io 2022 version ▞▞▞
Έπαιξε αυτό το παιχνίδι όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Το φόρτωσα ξανά και απλώς έπαιξε για λίγα λεπτά. Κυριολεκτικά περισσότερες διαφημίσεις παρά gameplay. Διαφημίσεις όταν ξεκινάτε, διαφημίσεις όταν τελειώνετε, διαφημίσεις από ένα λεπτό έως δύο λεπτά.
Αυτό το παιχνίδι έχει συχνά κολλήματα κάθε φορά που προσπαθώ να φορτώσω σε έναν αγώνα. Το τηλέφωνό μου είναι μόλις ενός μηνός, οπότε ξέρω ότι είναι το παιχνίδι που έχει πρόβλημα. Το έπαιξα πριν από ένα ή δύο χρόνια και ήταν μια χαρά (εκτός από το επίπεδο 19 καπάκι), τώρα είναι απλά γεμάτο σφάλματα και κολλήματα. Κάνω απεγκατάσταση.
είναι καλό.Επεξεργασία:Φίλε έπαιξα αυτό το παιχνίδι σχεδόν πριν από 3 χρόνια
Αυτή η εφαρμογή είναι φανταστική με μερικά προβλήματα. 1. Εάν μεταφέρετε τηλέφωνα, η αγορά του παιχνιδιού σας εξακολουθεί να ισχύει, αλλά δεν ακολουθεί κανένα από τα επιτεύγματά σας, οπότε ξεκινάτε από την αρχή. Δεν είναι το τέλος του κόσμου, το παιχνίδι είναι αρκετά καλό που μου αρέσει να αποτυπώνω ξανά το 2. Υπάρχει ένα σφάλμα που σας εμποδίζει να επιτύχετε ΜΕΓΙΣΤΟ μέγεθος ανεξάρτητα από το πόσους πόντους θα πάρετε. Χωρίς αυτό είναι αδύνατο να λάβετε το τελευταίο δέρμα. Νομίζω ότι είναι ένας τρόπος να σε δελεάσεις να αγοράσεις απλώς το δέρμα. Διορθώστε το σφάλμα και θα αλλάξω τη βαθμολογία μου με αστέρια.
Είναι ένα από τα καλύτερα μας Arcade παιχνίδια! ... Slime είναι ένα πρώτης τάξεως παιχνίδι arcade. Μπορεί να παιχτεί εδώ στο ... Hole.io Online. Διαφήμιση.
Το μέγιστο μέγεθος 3 φορές η ανταμοιβή δεν ξεκλειδώνει ποτέ.
το παιχνίδι υστερεί ως fk
Τόσες διαφήμισεις!
Είμαι μήπως, ΕΠΕΙΔΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!
Το παιχνίδι κάποτε ήταν διασκεδαστικό, αλλά τώρα είναι γεμάτο με διαφημίσεις, καταλαβαίνω ότι χρειάζομαι έσοδα από διαφημίσεις, αλλά σοβαρά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, πρέπει να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση για να συνεχίσετε να παίζετε, η οποία είναι απλώς ενοχλητική και αφαιρεί την εμπειρία του παιχνιδιού που μπορώ καταλαβαίνω μια διαφήμιση στην αρχή ή μετά από ένα παιχνίδι αλλά στη μέση της ίδιας της περιόδου λειτουργίας του παιχνιδιού;;;; Σοβαρά
Είναι ειλικρινά ένα από τα χειρότερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ μόνο και μόνο λόγω του καθυστερημένου όγκου των διαφημίσεων. Όταν διαφωνώ να παρακολουθήσω μια διαφήμιση, με κάνει να παρακολουθώ μια διαφήμιση ούτως ή άλλως και μόλις την εγκαταστήσω, την απεγκατέστησα αμέσως.
👌👌
Την επόμενη φορά βάλτε 1 δευτερόλεπτο για να σας παίξουμε ηλίθιους
Το παιχνίδι ήταν υπέροχο» εκτός από το γεγονός ότι το θέμα για πολλούς παίκτες είναι στην πραγματικότητα ένα ψέμα. Θα ήθελα να είναι εκεί που θα μπορούσατε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να κάνετε bluetooth και να αλληλεπιδράτε με πραγματικούς ανθρώπους αντί για bots. Είναι εξαιρετικά ανόητο το γεγονός ότι οι προγραμματιστές παιχνιδιών αποφάσισαν να πουν ψέματα ότι το παιχνίδι είναι multiplayer για να αυξήσουν τις βαθμολογίες και να κερδίσουν χρήματα από την εξαπάτηση ανθρώπων που λένε ότι μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με άλλους πραγματικούς ανθρώπους που παίζουν αυτήν τη στιγμή το παιχνίδι, αν και δεν παίζετε με κανέναν. Σε απατούν.
Τέλιο 🎮🎮👍👍
Μην μπείτε στον κόπο, εκτός κι αν σας αρέσει να παρακολουθείτε διαφημίσεις. Κάποτε ήταν ένα καλό παιχνίδι για να περάσει η ώρα. Τώρα έχουν προσθέσει ένα διαφημιστικό διάλειμμα στη μέση ενός παιχνιδιού 2 λεπτών ως "ημίχρονο". Τα παιχνίδια διαρκούν μόνο δύο ολόκληρα λεπτά και στο ένα λεπτό πρέπει να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση για να παίξετε το δεύτερο ολόκληρο λεπτό. Στη συνέχεια, όταν τελειώσετε με το παιχνίδι, πρέπει να παρακολουθήσετε μια άλλη διαφήμιση για να παίξετε ξανά. Επομένως, αν κάποιος παρακολουθεί, πρέπει να παρακολουθήσετε διαφημίσεις αξίας δύο λεπτών για να έχετε δύο λεπτά παιχνιδιού. Γελοίος!!
Οι χωρίς διαφημίσεις είναι άχρηστες. Πλήρωσα για καμία διαφήμιση για να υποστηρίξω αυτό το παιχνίδι, αλλά πρέπει ακόμα να παρακολουθώ διαφημίσεις για να απολαμβάνω τα προνόμια.
Απολύτως απαίσιο. Και οι διαφημίσεις είναι κάτι για το οποίο οι προγραμματιστές πρέπει να ντρέπονται. Συνεχίστε και πατήστε επαναφορά αγορών... Θα δείτε ότι η οθόνη φόρτωσης συνεχίζει να φορτώνεται για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα, ενώ τα πρόσθετα φορτώνουν χωρίς πρόβλημα στο κάτω μέρος της οθόνης σας. Συνολικά σκουπίδια. Μακάρι να παρέμβει η Google και να καθαρίσει τα σκουπίδια σε τέτοιους προγραμματιστές. Μπορεί να βοηθήσει να γίνει το gaming κίνητρο στην πλατφόρμα τους.
Δεν είναι πλέον ευχάριστο. Δεν μπορείτε να παίξετε ένα παιχνίδι μόνο για δύο λεπτά χωρίς προσθήκη. Καταλαβαίνω ότι τα έχω στο τέλος, αλλά κατά τη διάρκεια, είναι γελοίο. Θα γίνει απεγκατάσταση αυτής της εφαρμογής, η οποία είναι λυπηρή, επειδή παλιά ήταν διασκεδαστική και τώρα είναι εξοργιστική.
Κάποτε ήταν υπέροχο, αλλά τώρα προσθέτουν διαφημίσεις στο "ημίχρονο" που είναι γελοίο
Hole.io 街機 bnkj
Παλαιότερα ήταν ένας καλός σπατάλης χρόνου, αλλά τώρα η εφαρμογή φορτώνει αυτόματα άλλα παιχνίδια στο τηλέφωνό σας μέσω των διαφημίσεών τους.
Πραγματικά αναστατωμένοι, μετέφεραν τις διαφημίσεις τους στη μέση του παιχνιδιού, τώρα οι μόνοι που κερδίζουν είναι αυτοί που πλήρωσαν για να αφαιρέσουν διαφημίσεις
Telio
Ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά τώρα έχει έναν γελοίο αριθμό διαφημίσεων. Ποτέ δεν είχα δει ή παίξει ένα παιχνίδι με τόσους πολλούς. Το χάλασε παιδιά!
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι. Ωστόσο, θα ήταν ωραίο αν υπήρχαν άλλα μέρη για να πάτε αφού φτάσετε στην κορυφαία κατάταξη, μπορείτε να την αποκτήσετε απλά σταματά με προκλήσεις. Θα ήταν ωραίο εάν περιοχές όπως η πόλη είχαν νέες ξεκλείδωτες περιοχές να πάνε. Σαν νέες περιοχές νέες πόλεις νέα νησιά. Εύχομαι επίσης, μόλις φτάσετε σε υψηλότερο βαθμό, οι προκλήσεις να γίνουν λίγο πιο δύσκολες! Θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να ανοίξετε ένα θεματικό πάρκο όπου μπορείτε να φάτε τρενάκια λούνα παρκ και να φάτε mickey mouse και disney land. Προσθέστε στο παιχνίδι σας!!
Πολύ ωραιο
Περιορισμένο μέγεθος, χωρίς κουμπιά παύσης ή εξόδου, έτσι παγιδεύτηκα στη λειτουργία Battle Royale επειδή όλοι φτάνουμε στο μέγιστο μέγεθος, μόνο 3 λειτουργίες βαρετές και οτιδήποτε άλλο. Απλώς κάντε το μέγεθος της τρύπας ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ.
Προσοχή. Αυτό το παιχνίδι είναι εξαιρετικά εθιστικό. Είσαι τρύπα στο έδαφος. Μεγαλώνοντας, αγοράστε τρώγοντας απολύτως τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων άλλων διαδικτυακών παικτών. Το μόνο αρνητικό που μπορώ να πω, είναι ότι ο χάρτης είναι μικρός. Θα μπορούσε να κάνει με την προσθήκη περισσότερων χαρτών καθώς ανεβαίνετε επίπεδο ή κάτι τέτοιο. Καθώς αρχίζει να αισθάνεται επαναλαμβανόμενο.
Super Stylist Fashion Makeover Rol ijro etiladigan mjtk
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι! Αλλά κάθε φορά που προσπαθώ να παίξω τώρα το παιχνίδι κολλάει πολλές φορές και παγώνει και καθυστερεί και είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσω να παίζω, ελπίζω ότι αυτές οι διορθώσεις σφαλμάτων θα διορθωθούν ώστε να συνεχίσω να παίζω και να αγαπώ αυτό το παιχνίδι
Δεν ανοίγει η εφαρμογή
Hole.io 아케이드 tio
Υπέροχο παιχνίδι αλλά... Πάρα πολλές διαφημίσεις! 😡
Τελιώνη παρά πολύ γρηγορά ο χρόνος....φτιάκστε το
ωραία, αλλά... διαφημίσεις.
Παλιότερα ήταν ευχάριστο και ανόητο. Τώρα περνάτε περισσότερο από τον μισό χρόνο στην εφαρμογή βλέποντας διαφημίσεις.
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά θα ήθελα να υπήρχαν περισσότερα κομμάτια για να παίξω.
Τίποτα κραυγές δεν μου δίνει περισσότερα χρήματα από το να βάλεις διαφημίσεις στη μέση του καταραμένου γύρου και στο τέλος επίσης και να το κάνεις online μόνο για να μην μπορείς να αποφύγεις τις διαφημίσεις. Αυτό το παιχνίδι αξίζει 0 αστέρια και δεν θα έπαιζα ποτέ ξανά τα παιχνίδια αρπαγής μετρητών με το σκυλάκι σας. Μην τους αφήσετε να έχουν τα χρήματά σας αυτό το παιχνίδι δεν αξίζει τον κόπο και είμαι βέβαιος ότι κάποιος μπορεί να κάνει έναν κλώνο του παιχνιδιού χωρίς το poopyass σας στα ημίχρονα και το dumptruck game lag.
Υπέροχο παιχνίδι! Επιτρέψτε μου να εξηγήσω πώς να διορθώσετε το ηλίθιο παιχνίδι, άνθρωποι 1-2 αστέρων. Για διαφημίσεις, απλώς απενεργοποιήστε το wifi σας!! Και για άλλους, ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΙΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑ "Singleplayer". ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ.
Hole.io Аркадни oyz
Απαιτεί Android : Android 4.3+. Εκδοχή : 9. Εγκαθιστά : Βαθμολογία Περιεχομένου : Everyone ... Hole.io. 52,48498 · Subway Surfers APK
Hole IO - Τα παιχνίδια IO έχουν γίνει πολύ δημοφιλή λόγω της απλότητας και της εθιστικής δράσης. Μπορείτε να τα παίξετε δωρεάν. Η επιλογή είναι υπέροχη,
Διασκεδαστικό παιχνίδι αλλά γιατί πρέπει να υπάρχει ημίχρονο;;; Και γιατί τόσες προσθήκες;;; Αλλά εννοώ ότι είναι ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι..! Αλλά του δίνω μόνο 3 αστέρια επειδή υπάρχουν τόσες πολλές προσθήκες και μισώ το πώς υπάρχει ένα ημίχρονο
πολύ εθιστικό και χαλαρωτικό - σχεδόν τέλειο. Δεν μπορώ να σταματήσω να παίζω αυτό το παιχνίδι, είναι τόσο ικανοποιητικό να φας μια ολόκληρη πόλη! Ωστόσο, μερικά πράγματα πρέπει να διορθωθούν, καθώς αυτή τη στιγμή φαίνεται ημιτελές. Φαίνεται ότι στην πραγματικότητα δεν παίζετε άλλους παίκτες, απλά bots. Η περιγραφή λέει ότι μπορείτε να φιλοξενήσετε ένα τοπικό παιχνίδι, δεν μπορείτε. Τουλάχιστον ένα από τα δέρματα είναι σπασμένο - δεν μπορείτε να το κερδίσετε. Η βαθμολογία είναι σπασμένη, η μάχη είναι ο μόνος τρόπος για να κερδίσετε πόντους. Μετά από λίγες μέρες, δεν έχω κάτι άλλο να κάνω. Ο GF μου είναι επίσης εθισμένος!
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, αλλά είναι πραγματικά γλαφυρό. Όταν προσπαθώ να παίξω δεν ανταποκρίνεται και όταν έρθει το ημίχρονο σου βγάζει διαφήμιση. Νιώθω ότι αυτό είναι πρόβλημα γιατί μερικές φορές σε πάει πίσω στο σπίτι και χάνεις το παιχνίδι σου. Επίσης υπάρχει ένα δέρμα που πρέπει να φτάσετε στο μέγιστο επίπεδο για να το αποκτήσετε, αλλά το έχω και δεν μου έδωσε το δέρμα. Εάν αυτά δεν ήταν προβλήματα, τότε θα ήταν 5 αστέρια.
Τέλειο! Αλλά δεν τρελάθηκα.....
Hole.io Arcade nmf
Αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ καλό τις πρώτες μέρες. Κάποτε ήταν επίσης ένα καλό παιχνίδι χρόνου. Τώρα όμως υπάρχουν ημίχρονα και πολλές διαφημίσεις πριν και μετά το παιχνίδι. Ξέρω ότι χρειαζόμαστε μια διαφήμιση μια στο τόσο, ώστε να μην παρασυρόμαστε πολύ από το παιχνίδι, αλλά και πάλι υπάρχουν πολλές διαφημίσεις. Επίσης, όταν παίζετε ένα παιχνίδι αποκτά την τρύπα σας σημαντική, αυτό δεν συμβαίνει πάρα πολύ, αλλά ένας μικροσκοπικός κύκλος θα μπορούσε να με φάει. Εάν προσπαθείτε να διορθώσετε αυτά τα ζητήματα.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι. Δεν μου αρέσει που δεν αγόρασα διαφημίσεις και εξακολουθεί να μου δίνει έναν τόνο διαφημίσεων. Επίσης, δεν μου αρέσει που οι διαφημίσεις δεν προσφέρουν κανέναν τρόπο να τις κλείσουμε. Πρέπει να κλείσετε το παιχνίδι για να ξεφύγετε από τη διαφήμιση.
Πάρα πολλές διαφημίσεις. Δεν μπορείτε να παίξετε ούτε έναν αγώνα 2 λεπτών χωρίς τουλάχιστον δύο διαφημίσεις, μία ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. Τόσο ηλίθιος.
Πρέπει να διορθώσετε το παιχνίδι, παρακολουθώ τις διαφημίσεις βίντεο για να πάρω το μπόνους και η οθόνη παγώνει και δεν μπορώ να μετακινήσω την τρύπα μου