Post by motutatoosi on Feb 6, 2022 2:54:16 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Smash Hit ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Smash Hit IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod mnogo dragulja ▞▞▞
▞▞▞ Smash Hit 2022 version ▞▞▞
Jedno pitanje, činjenica da morate početi ispočetka ako umrete. Neeeees daješ Devsima novac. Želite potrošiti par dolara na igricu koja će vam dosaditi za tjedan dana? Pa ja nemam.
Nemoze se instalirat popravite to!!!!!!!!
Lenovo Legion 7 pregled laptopa za igre: Veliki hit - WebSetNet
Smash Hit Arcade bhgd
Moj iPhone 2,000 dolara - Jabuka 2021
Svidjela mi se igra, ima nevjerojatnu grafiku i super je zarazna, ali razlog zašto joj nisam dao 5 zvjezdica je zato što kad god dobijete kontrolnu točku i onda umrete, ne možete zapravo koristiti tu kontrolnu točku, o, da i nema kraja na igru, to jednostavno traje zauvijek.
To je nevjerojatna igra bez reklama, ali kada želite početi od svoje posljednje kontrolne točke ako želite probu koja je sranje
Igranje besplatne verzije bilo je zabavno, čak i ako ste se morali vratiti na razinu 1 sa svakom novom igrom. Kupio sam ga i volio bih da nisam. Odabir poput Trening/Classic uvijek se vraća na Trening. Lopte koje su pogodile svoje mete sada se odbijaju od njih. Mogu baciti 3 loptice na staklenu ploču, gledati i čuti kako se lomi, ali igra kaže da me staklo udarilo! Ova igra nestaje, pogotovo bez nagovještaja za pomoć igraču. Rasipanje novca.
To je sjajna igra. Devi su uspjeli spojiti ludost i smirenost i to radi PREKRASNO. Šteta što se igra više nikad ne ažurira.
I nije zastrasujuca
Igre specijalno napravljene za PS4 VR naočare, prodaja online, najbolje cene. ... PS4 Smash Hit Plunders VR. Ocenu mozete dati u sekciji Recenzije.
Ova igra je super, ali ne sviđa mi se što kad ti treba toliko vremena da stigneš negdje pa se onda srušiš i izgubiš sve lopte ili ostaneš bez njih. A nemogućnost nastaviti s kontrolne točke bez dobivanja premium verzije je nečuveno.
Zabavno je, ali postaje malo dosadno jer morate stalno ponavljati istu razinu
Smash Hit 1.4.3 Preuzmite APK datoteku za Android | Aptoide
Dobio sam Premium verziju tako da mogu početi od kontrolnih točaka. Već je dosegnuo beskonačnu razinu u klasičnom načinu rada. Već neko vrijeme sam ovisan o ovoj igri jer mi pomaže da se smirim ili oslobodim stresa.
C.c
Smash Hit Arkadne igre rngv
MAMA ANDREA
Ovo je odlična igra samo što za nju treba internet
a oke je al ti s vremenom dosadi
Da li je moguće unijeti tuđi WhatsApp. Kako saznati s kime ...
Volim ovu igru, ali postoje neki problemi koje želim riješiti i isplati se pobijediti, ali još uvijek uživam u grafici, igranju, razini itd.
Dobra igra.
Svaki put kad vam ponestane loptica, morate se vratiti skroz na početak. Iako dođete do kontrolne točke. Uvijek postoji ovaj pop-up koji nikada neće nestati dok se ne morate vratiti na početak. Ocijenio bih ovu igru s 5 zvjezdica, ali vi ste jednostavno previše tvrdoglavi da čak i riješite jedan, mali problem. Nadamo se da ste ponosni na sebe što ste nas uznemirili.
Ova igra je dobra u vezi sa svim ostalim grafikama, kontrolama i igranjem, ali ova igra je odvratna jer u ovoj igri ima mnogo načina, ali možete igrati samo jedan način besplatno da biste igrali sve ostale modove koje trebate kupiti premium, neugodno je ako odete jako daleko i izgubiti ih ako želiš nastaviti moraš imati premium ako ga nemaš onda bi trebao početi od početka zbog toga mi se nije svidjela ova igra ova igra desver 1 početak
Smash Hit Arkadne igre pxpb
Stvarno mislim da je ova igra apsolutno nevjerojatna, ali stvarno biste trebali razmisliti o besplatnom dodavanju kontrolnih točaka, ne mogu je svi kupiti.... pa da, molim vas, dodajte kontrolne točke osim da je sve u redu razlog za tri zvjezdice je što nemate kontrolne točke besplatno. postaje dosadno ako svaki put krenemo ispočetka pa... Razmislite!
Kupio sam premium, google play ga je snimio, stanje na mom google play računu to odražava, ali i dalje sam pozvan da kupim premium na početku 1. kontrolne točke ako želim ponovno pokrenuti igru na kontrolnim točkama igre umjesto da počnem na počevši iznova. Da, zapravo cijeli razlog zašto sam uopće kupio premium bio je samo iz tog razloga, htio sam početi na kontrolnim točkama. Ali pretpostavljam da si u tome samo da bi opljačkao ljude. Šteta, bila je to dobra utakmica.
Ne dajem ovoj igrici lošu ocjenu jer bi se moglo dogoditi da mi telefoni pokvare, ali pokušao sam otvoriti aplikaciju nekoliko puta i jednostavno se ruši. Čak sam ga pokušao deinstalirati i ponovno preuzeti
OMG...............Igra me doslovno tjera da se jako stresem. Ali razlog zašto sam stavio četiri početka je zato što kad umrete, ne stavljajte reklamu za gledanje i to me ljuti, ali ne bih trebao biti ljut jer uopće nema reklama.🙃
Puno sam ovo igrao... Jako je zabavno, ali kako se poboljšavate gotovo je jednako namješteno. Pravilno udarate loptice, ali se i dalje ponašate kao da STE pogriješili kada niste prije završili igru da biste započeli iznova. Uznemirujuće je kada se to dogodi i imate najbolje rezultate ikad; ali igra završava. Izlazim iz igre danas - jer je neko vrijeme bio veliki užitak. Druga stvar - dok brzo igrate, ponekad se čini da želite završiti igru, kada želite nastaviti igrati. Igra vam ne daje prednost u sumnji u tu grešku i dopušta vam da nastavite. Automatski vas tjera da počnete ispočetka. Ovo postaje v frustrirajuće.
Playstation 4 igrice sa VR podrškom | GAME CENTAR
... slobodnog vremena, prva stvar koja na pamet pada su arkadne igre. ... prebacuje na stvari poput instant-hit lasera i fotonskih torpeda,
Početna Stranica Arkadne Igre: Popularne Igre Sa Zaradom ... Subway Surfers · Kick The Buddy Remastered · Cookie Carver: Life Challenge · Smash Hit
Jako dobra igra PS. Pjesma uopce nije strasna
December, 2021 Ostavite Komentar Posted in android ... automatsko sigurnosno kopiranje - kako to funkcionira · Smash Hit za Android: 5 najboljih savjeta
Ova igra je užasna. Da biste nastavili tamo gdje ste stali morate platiti premiju. Onda kada promašiš pogodak oni ti oduzmu 10 lopti. Za sve morate platiti, ova igra je varanje, NE PREPORUČUJETE. da postoji opcija s 0 zvjezdica dao bih je.
Tako dobra. Ubija dosadu
Da igra je zabavna, ali sjećam se kada je ova igra nastala. Niste morali platiti da biste nastavili tamo gdje ste stali. Stvarno sam razočaran kako je to sada postavljeno.
Jednostavno je volim, igrao sam je kao dijete, ali sam je instalirao, bila je to kao moja prva igra za preuzimanje samo nevjerojatnih grafičkih zvukova i kako moraš biti svjestan i budan da se navikneš na nju, odlična igra za opuštanje i smirenost preporučujem ako imate problema s ljutnjom.
Odlicno ne blokira i odličnaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ako se želite prebaciti na Android telefon, evo našeg popisa 15 najboljih besplatnih igara u kojima mislimo da ćete uživati. ... Snimka zaslona Smash Hit.
Svi koji imate ptedlazem da deinstalirate
Igrao sam ovu igru prije nekoliko godina i bila je super. Sada ima skočni prozor koji kaže da je prestao reagirati na svakoj kontrolnoj točki (iako se igra nastavlja igrati dok skočni prozor prekriva zaslon) što igru praktički ne može igrati. Također mi neće dopustiti da vratim svoju kupnju jer sam nadogradio na pro verziju kada je igra zapravo radila ispravno.
Pregled Smash Hita. Smash Hit je veoma popularna mobilna igra koja je preuzeta preko 100 miliona puta. To je ležerna, nenasilna slagalica i cilj igrača je
Mountain Climb 4x4 : Offroad Car Drive રેસિંગ pea
Smash Hit Arkadne igre kjod