Post by motutatoosi on Feb 6, 2022 2:42:06 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gacha Club ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gacha Club IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מטבעות תקלות בקוד לרמות ▞▞▞
▞▞▞ Gacha Club 2022 version ▞▞▞
Whether it's a Windows, Mac, iOS or Android operating system, ... Your Hairstyles Gacha Club Oc Ideas Boy pic are prepared in this blog.
המשחק הזה מדהים לשחק אבל נתקלתי בבאג נוראי שהוא מוחק את כל צבעי הדמויות שלי כשאני מכניס אותם לאחסון הדמויות וזה מעצבן שצריך לעשות מחדש את הצבעים שם שוב ושוב ושוב.
Bubble Shooter - Home Design Quebra-cabeça dhm
אפליקציית Poggers
כל כך אהבתי בגלל חום הגאצ'ה
אני אוהב את המשחק הזה שיש לו הרבה בגדים להתלבש ויש לו מיני משחקי אני מאוד נהנה מהלבוש. למועדון Gacha יש גם כמה אפשרויות לקבל כמה רעיונות להתלבשות הבאה שלך. המשחק הזה דומה קצת ל-gacha Life אבל ל- Gacha Club יש יותר אפשרויות לבוש. אם אתה רוצה להתקין את זה תהנה בהלבשת דמויות 😊
תן לנו עוד מתנות תסרוקות ותכונות גוף גם להיפטר מבגדים בצבע עור, אלא אם כן בגדים מסוימים כמו כובעי חליפות וג'ינס גם נותנים לשחקנים חדשים מצב הדרכה ליצירת OCs.
פעם אהבתי את האפליקציה הזו אבל אני כבר לא, כי המשחק ממש משעמם ממש מהר והוא ממש LAGGY ויש הרבה תוספות.
הרבה יותר קשה לשלוט ולעצב דמויות. אם יש לך את המכנסיים הקצרים באמת ואת החצאית ואת עושה תנוחה מסוימת זה מראה את המכנסיים הקצרים. יש הרבה בעיות, אבל זה באמת kawaii ואני לא אוהב איך אתה יכול להתאים כל פנים. מה אם אתה באמת מתבלבל? אה גם כפתור ה"איפוס" ליד הפקדים לא עובד. זה באמת לא כל כך נהדר אבל זה בסדר. אני עדיין רק ממליץ על חיים על גאצ'ה :/
כל כך מגניב 🥰❤️
הייתי נותן לו 5 אבל הלוואי והעברת גאצ'ה תעבוד. לאחרונה קיבלתי טלפון חדש (זה סמסונג) ושמתי את הקוד המדויק וזה נכשל. הלוואי והייתה דרך לשמור את זה עם האימייל שלי או משהו. אני אתן לו 5 כוכבים כשהבעיה תתוקן.
המשחק מדהים, והסיפור טוב באותה מידה, הבעיה היחידה היא שלפעמים כשאני סוגר את הראב ונכנס מחדש, דמות נעלמה, בבקשה תקן את זה, אבל בסך הכל משחק מדהים
פעם אהבתי את המשחק הזה אבל יום אחד זה פשוט הפסיק לעבוד והוא אמר שיש באג! בבקשה תקן את זה אם אתה יכול!
אוקיי, אז מסיבה כלשהי, מועדון Gacha ממשיך להיסגר בכל פעם שאני פותח אותו ב-Chromebook שלי. אני לא יודע אם זה קשור למכשיר שלי או למשהו אחר
Gacha Club Hygge fyen
להתלבש יש יותר אפשרויות בלה בלה בלה אבל אני לא מצליח לגרום למיני-משחקים לעבוד כשאני מנסה לגרום למיני-משחקים לעבוד הם לא עובדים.. אני מתחיל לחשוב שהמחשב שלי מקולקל.... 4 כוכבים. אוקיי עכשיו, כשהמטען למחשב שלי מקולקל והוא ב-IDK 15%, עכשיו אני לא יכול להעביר את הנתונים שלי. . .3 כוכבים
מאוד מפגר ולא שומר כאדם ששיחק בכל משחק גאצ'ה זה לדעתי! זה לוקח יותר מדי מקום והוא מפגר? בדיוק קיבלתי את הטלפון הזה כמו לפני 20 דקות וקיבלתי קודם את מועדון הגאצ'ה וזה כבר לקח כל כך הרבה מהאחסון שלי. הבעיה הנוספת שלי היא שזה מאוד מבולגן ונראה הרבה יותר מתקדם משני משחקי הגאצ'ה האחרים ואני לא מבין חלקים מסוימים.
אני מאוד אוהב DKS אבל הייתי עצוב כשלא הצלחתי למצוא את הז'קט מה-oc שלי אבל מצאתי אותו בסוף
הזבל שלו. זה דורש שיפורים גדולים. אה ולמה אתה נותן לאנשים לעשות אנימציה לא נאותה. נא למחוק את המשחק הזה ואת הראשון. יש דברים, כמו טרנספורמציות של אנשי זאב ושאר חומרי גלם, יש גם החלפת מגדר או החלפת מחשבות, דברים כאלה. יכול להיות הרבה דם ודם, אנא הסר את התכונות הללו. שיחקתי במשחק הזה בעבר, זה מגעיל. אני אעשה עוד 5 תווים ואז אסיר את התקנת המשחק. אה ואני חושב שרובלוקס יותר טוב.
האמת, המשחק הזה מדהים! אני אוהב את זה יש כל כך הרבה אפשרויות חייב לומר שזה טוב יותר מחיי הגאצ'ה! הממ מסיבה כלשהי אני לא יכול לפתוח את האפליקציה זה כל הזמן נסגר בחזרה..? תראה שפתחתי את זה!<3 אפליקציה מעולה! עריכה מס' 2: אחי זה ממשיך להיסגר ואני צריך להסיר את ההתקנה זה תהליך שלם ואני צריך לעשות מחדש תווים שעבדתי עליהם הרבה מאוד זמן(אחי מה לעזאזל אני לוקח את כל מה שאמרתי בחזרה, זה לא אפילו חיסכון.
Gacha Club Інше zyoi
השתמשתי במועדון Gacha כבר כמעט שנה ואני אוהב את זה כל כך! אני מעדיף את זה על פני Gacha Life רק כי זה מהיר יותר, יש לו יותר חריצים, יותר אפשרויות לבוש ויותר אפשרויות צבע. גרמתי לחבר שלי להוריד את המשחק הזה ושנינו אובססיביים לגביו. אנחנו עושים אתגרים של יצירת דמויות כל הזמן וזה כל כך כיף, אני ממליץ על זה ב-100 אחוז!
לא נורא הלוואי שיכולתי לפחות לבחור צבעים קצת יותר קרובים לעור. אני רוצה להשתמש בצבע ורוד אדמדם אבל זה היה אסור.
Gacha Club Edition Apk גרסה אחרונה v1.1.0 הורדה חינם עבור סמארטפונים וטאבלטים של אנדרואיד כדי לשחק במספר מיני-משחקים תחת אפליקציה אחת.
4 כוכבים עבור הכיף והיצירתיות המותרים במשחק הזה. אוהב את זה, עם זאת, האפשרות "שחזר נתונים" לא עובדת בכלל. זה אפס כוכבים בשביל זה, כי כאשר אתה משקיע מאמץ וזמן בדמויות כמו שיש לי זה יהיה נחמד להיות מסוגל לעבוד עליהם במכשירים שונים. כמו כן, אם יש בעיות במכשיר אחד, ויש לטעון את המשחק מחדש, הכל אבוד. קוד העברת הנתונים מעולם לא עבד בשבילי. זו הבעיה היחידה שלי עם המשחק הזה וזה השפיע הרבה.
Gacha Club Pro příležitostné hráče pjsn
מועדון גאצ'ה הוא כיף, אבל אחרי זמן מה של משחק הוא מתעשן; אז הורדתי את הדירוג שלי ל-3 כוכבים במקום 4. מועדון Gacha מתעדכן בתדירות נמוכה יותר ממה שצריך והלוואי שהיה יותר תוכן נוסף. בחיי הגאצ'ה היה יוצר מערכונים כדי לגרום לזה להיראות כמו הדמויות שבהן בעצם גם בסצינת קולנוע או באנימציה, באולפן יש רקעים מוגבלים הלוואי והיינו יכולים לייבא משלנו במקום להשתמש שוב באותם הרקעים. בכל מקרה זו הביקורת שלי בהצלחה מועדון Gacha! ❤
וואו מיליון כוכבים
🥰
אני אוהב את המשחק כל כך חמישה כוכבים, אבל אני חושב שכדאי לך להוסיף בגדים ואביזרים חדשים ודברים לעשות, אם יותר "כיפי" או פשוט ואולי עניין של צללי פנים שבו אתה יכול לשנות את הצבע במקום גוונים. זה יעזור מאוד ל-gachatubers אם הם מטורפים, עצובים או נגעלים.
משחק נהדר! אם כי, אתה יכול להוסיף תלבושות מותאמות אישית (כמו ב, לצייר תלבושת). אני יודע שהרבה אנשים חושבים שאפשר לעשות את Gacha Heat ככה, אבל אתה יכול לעשות איזשהו "בודק חום" שמעריך אם אפשר להשתמש בו לחום או לא. אבל אחרת, 6 כוכבים. לא, לא טעות הקלדה. 6. כוכבים. SIXXXX- *שותק*
אבתיי מאוד 😘
המשחק הזה מדהים ואני אוהב אותו
כל כך טוב אני אוהב את הדבר שה-OC שלי יכול להזיז את השיער שלה, זה כל כך מגניב🤩🤩
גלה את הסרטונים הפופולריים ב-gacha club meme | TikTok
פשוט כיפי