Post by motutatoosi on Feb 6, 2022 2:39:06 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Angela ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Angela IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код увеличаване на монети ▞▞▞
▞▞▞ Talking Angela 2022 version ▞▞▞
Това е отражение като са правила играта кой се доиде просто еи така да и чати?? какви хакери va gonqt
Да, инсталирайте приложението, всичко е наред, отстраниха проблема преди 7 години.
Играх това приложение, когато бях шибано бебе и НЕ ИГРАЙ едно малко момиче изчезна, защото тази игра в старата игра на това ИМАШЕ НЕЩО В ОЧИТЕ Й мъж офис с МЪЖ потърсете в google или уеб старата ангела имаше МЪЖ в очите й предупреждение НЕ ИГРАЙ. Имах късмет, че не бях отвлечена от този човек анджела ти зададе лични въпроси в старата игра ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ не играй ПРОВЕРЕТЕ НОВИНИ за играта говореща анджела НЕ ИГРАЙТЕ ИГРАТА
Това е важно, тъй като функцията в центъра на страшните съобщения във Facebook – способността на Анджела да разговаря текстово с потребители – се изключва, когато детският режим е включен. Ако сте чели за това, че Анджела пита децата за имената, възрастта им или се закача за партита за смяна на дрехи, нищо от това не може да се случи, ако е включен режим за деца. Недостатъкът на това: твърде лесно е да го включвате и изключвате – няма щифт, който да пречи на дете да докосне усмивката и да го включи отново.
Играта е супер qka , nqma hakeri veshtici или drygi -,-
Опитайте се да направите това, за да видите тази страховита фигура в нея i Аз съм на 6 години, играя тази игра, но не е страховито за мен. Опитвам се да видя дали тя ме гледа, сякаш бих видял това, но когато го направих в 3 часа сутринта не работи 0
Харесвам приложението, но когато бях на 9, чух новините за опасността от тази игра. Казват, че има някой в очите й, И страховити съобщения.
Има хакер
Не ми харесва особено, но става. Готина е, а и наистина какви хакери каквито 5 лева?
Това приложение е добро, но малко страшно, бях щастлив да играя, но след като видях всички коментари и видео, сега имам възможност да играя с него. Толкова страшно..yy...
превъзходно приложение, използва се за забавление и бих го препоръчал на хора, които преминават през трудни времена. помага за намаляване на стреса и риска от изпадане в депресия. Напоследък бях пресилен да мисля за неща, но Анджела беше добър спътник ❤ 😘 ❤
Хубаво е, че няма дявол в тази игра, но сега е бор Искам кутията за чат обратно ..... така че сега има само 1 причина да не изтегляте това, тъй като сега е bor........и поради 1 фалшива новина за тази игра накара тази игра да се забави сега ..........
Добре, зле да призная, че преди това беше страховита игра, играх я преди няколко години (радвам се, че премахнаха лентата за чат), бях в чата с Анджи, но тя разказа неща за автомобилни катастрофи и момчета, тази игра беше хакнат, но Limited го разбра. Както и да е, Анджела каза страховити неща като: „Заключи вратата си и се скрий, аз се чувствам вместо теб, 😔 Господи, мразя това приложение.
Обичам тази игра. Околната среда е страхотна, но това са страшни неща, които децата не трябва да виждат
Говориш и си пишеш с нея СУПЕР
Доказано е, че нищо не те следи! Успокойте се!
Предпочитам старата версия, в която бихме могли да разговаряме с нея.. Тази не ми харесва толкова добре
Много сте тъпи!Просто като инсталирайте играта и махнете всичко освен покупките и нямате достъп до микрофона и камерата! Така и не можете да проследите!
Уплаших се, когато чух мнението на всички, но когато изтеглих играта, нищо не се случи, беше забавно, няма опция за чат с Анджела 😞 но е забавна игра 🤗🙂😄
Това е любимата ми игра много отдавна, но сега има нещо в окото..Сам съм вкъщи и играя това в 2:14 късно през нощта и чувам нещо във вратата си, сякаш съм сам! И..казах кой е.. там?..и тогава ТЕ КАЗАХА НИКОЙ! МОЛЯ, НЕ ИЗТЕГЛЯЙТЕ ТОВА ПРИЛОЖЕНИЕ! НЕ Е ДОБРЕ! И МЕ СТРАШЕН! 😨 И НЕ ПОСТАВЯЙ РЕЖИМ ДЕТСКИ!
Няма нищо в очите й. Проверих, не видях нищо, така че тази игра е наред, ако наистина се страхувате, влезте в детски режим, всъщност няма значение, тя е фалшива
Talking Angela Meelelahutus fwou
Ъ, тази функция за чат е добра, защо премахнахте Искам функцията за чат
причината, поради която поставих три звезди, е, защото имаше нещо като изпращане на текстови съобщения, което можеше да пишете и след това тя отговаряше, но когато се актуализира, те го свалиха, така че да, затова
Хора опасно е възможно да ви отвлечат!!! Знаете ли че котката товаст хакера може да ви цакне и тогава ще стане опасно
Тази игра е толкова забавна! Обичам го!!!
Да наистина са изчезнали деца!!!Чето в интернет че едно дете е изчезнало след изтегляне на приложение Talking Angela!!!!!!
Това би било идеално за видео в YouTube, наистина страшно и е добре, но е някак страховито, защото хората могат да ви гледат и да ви проследят. опитай ако смееш
ех.........не бих го нарекъл страховито или забавно. Честно казано, това приложение е малко скучно. (между другото, НЯМА МЪЖ, който да мога да видя, за да са в безопасност децата ви
Каквото и talkingtom2 никога не го пускайте, защото това е зло, защото видях как човек се движи в Talking Angela's Eyes в последния път, когато го свалих и след това бързо и видях Talking Angela и прозореца ми да ме гледа и аз Ще си купя собствена и плачех, а родителите на майка ми убиха куклата на Говорещия Том в лошо състояние за семейството ми.
Моят приятел ми каза, че е страховито.... но аз наистина не вярвах, докато не се опитах да играя. Минаха месеци, когато играх, но нищо не се случи, така че казах на приятелите си за това и те казаха: "Разбира се, нищо не се случи защото трябва да гледаш в очите!" Така че тогава го направих, направих екранна снимка и погледнах очите й отблизо, след което видях мъж, който уби момиче, бях шокиран, когато замръзнах, че дори не можех да се движа през нощта, все още бях буден, не можех да спра представяйки си какво се е случило! не играй!
Talking Angela Entertainment woo
Мразех го, толкова е скучно, бих препоръчал Анджела, след като разбрах за очите й, просто ме накара да деинсталирам това и това приложение не ме впечатли. Аз лично не видях мъжете в очите й, но след като прочетох няколко рецензии, ме уплашиха.
Забавна
Напишете аngela eues и сами ще видите!!!
Talking Angela Viihde guxj
Изтеглих това приложение, защото видях в YouTube, че е обитавано от духове. Моля, повярвайте ми, когато казвам, че е така. Погледнах я в очите и те станаха червени да не говорим, че ме е отблъснала. Определено не е подходящо за деца. тази игра трябва да е 17+
Qka играaaaaaaa
Когато ми е скучно винаги си пускам тази игра и си пиша с Анжела
Забавно е, но когато знаех как да свиря, тя ме помоли за микрофона и аз тогава казах да.....моята майка напусна дома, защото тя отиде да купи нещо, а аз мълчах и Анджела ми шепнеше - Тензин-)
Talking Angela பொழுதுபோக்கு jhkg
Talking Angela בידור qmfp
Боже мой. Защо хората казват, че има мъж, който гледа и отвлича деца? ПЪРВО - АКО ТОВА СЕ СЛУЧИ, ТОГАВА ПРИЛОЖЕНИЕТО ЩЕ СЕ ИЗКЛЮЧИ. НА. THE. APP. МАГАЗИН.- Разработчиците БУКВАЛНО направиха стаята в очите, за да направят играта реалистична, но я премахнаха, защото тези ревюта са толкова уплашени, че ЩЕ БЪДАТ ОТХВЪРНАНИ, защото някои от вас са просто глупави идиоти, които не могат да вникнат тази логика в дебелите си глави . Освен това КОЙ TF ЩЕ МОЖЕ ДА ГЛЕДА ТОЛКОВА МНОГО ДЕЦА НАВРЕМЕННО И ДА ГИ ОТКЪДИ ВСИЧКИ? 🐱💔
ами... Тегля я и незнам какво да очаквам и на кого да вярвам има ли хакери няма ли незнам но със сигорност я тегля съзнателно и ако има хакери просто... Просто ще откъча и ще я истрия хора май няма или има деам
Talking Angela تفریح wta
Това приложение е много хубаво в стари времена, но сега е много страховито, понякога очите й са червени в цвят 😳 и всичко е наред, но работата е там, че когато включа детски режим, в очите й има мъж, който е много страховит. Мисля, че не е за деца, съжалявам, но ако харесвате страховита игра, можете да изтеглите добре 😉.
Всички неща за мъжа в стаята са фалшиви. Но единственото, което е истинско, е, че когато я избуташ от масата, виждаш нещо в очите й. аз съм десет. Получих това приложение днес и се радвам, че премахнаха лентата за чат. толкова се уплаших, когато разбрах, че деца са умрели поради това приложение, веднага го деинсталирах и прочетох още информация. Уплаших се повече. Но тогава потърсих дали наистина е опасност. За мое облекчение. Някои уебсайтове доказаха, че говорещата ангела преследвач може да е фалшива.
Изтрийте това приложение точно сега, то е опасно и може да убие деца
Е, това е 2020 година и чух преди няколко години децата се страхуват от това приложение, искам да кажа, че съм 11-годишно момиче Tomboy, така че не харесвам тези момичешки игри, но харесвам страховити игри, така че искам да вижте какво страховито действие се случва тук
Съжалявам, но много ми хареса тази игра. беше страхотен убиец на време, много хубава игра, докато не чух слуховете! слуховете казват, че "Не инсталирайте приложението много страховито" "Мъж в очите й!" Искам да кажа, че играта би била страхотна без The stalkers. Разбрах какво имат предвид. Играх играта известно време и се случиха проблеми и не се чувствах комфортно да играя. това не е подходящо за деца или вашите по-малки братя и сестри. Почувствах, че тази игра е добра игра..Но вече не...
Много е сладка
Тази игра има камери в очите!
Pistoleiro do Oeste - West Gunfighter Ação gpa
4 звезди, защото трябва да харчим пари, за да купим нещата, така че защо, ако сте пуснали всички неща безплатно, така че ми харесва твърде много, дадох 5 звезди.
Анджела не е лоша.. Но личи че иска да научи всичко за теб.
😎Ако поставите режима на игра в детски режим, играта става по-безопасна по този начин. Така че нищо лошо няма да се случи, обещавам.😌👍
Беше добре, както преди години, сякаш пишете въпрос или твърдение, но те се отърваха от него. Беше добре, когато го имаха и имаше проблем, че беше този човек, който беше в очите на Анджела и беше толкова страховито.