Post by motutatoosi on Feb 6, 2022 2:23:49 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Apple Knight: Action Platformer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Apple Knight: Action Platformer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ korlátlan arany kódok ▞▞▞
▞▞▞ Apple Knight: Action Platformer 2022 version ▞▞▞
Faca csak sok benne a reklám de egyébként is jó
Elég szórakoztató játék. Láttam már rosszabbat is a hirdetések terén, bár ez bosszantó lehet a szintek újrapróbálásakor. A "remove all ads" feliratú skinek csak néhányat távolítanak el; Biztos vagyok benne, hogy megszabadulnak az újrapróbálkozási hirdetésektől, amelyek, mint mondtam, az egyik legnagyobb bosszúságom voltak. A fő problémám a felhőalapú mentés – az újratelepítés után eltart egy ideig, és több alkalmazás bezárása és megnyitása is visszaállítja a mentést, és lehet, hogy nem is ez a legutóbbi mentés. Összességében korrekt játék. De nem tanácsolom az eltávolítást és újratelepítést.
nagyon jó
Ez a játék elképesztő volt egészen későig a főnök megjelenéséig, végtelen egészségi állapota és azonnali gyilkossága volt.
vásárláskor még mindig van egy másik játék hirdetése!
buggy véletlenszerű platformon elakad
A legutóbbi frissítésig jó volt, ami hozzáadta a visszaütést, a munkáját, de valamikor a visszaütés felém löki az ellenséget, javítsd ki, és szórakoztató lesz újra játszani
jó játék, de többjátékos támogatásra van szüksége
Apple Knight: Action Platformer მძაფრსიუჟეტიანი rpot
Ez egy nagyszerű játék, de van egy oka annak, hogy 3 csillagot adok rá. Valahányszor játszom, végül a játék őrülten késni kezd, és gyorsan játszhatatlanná válik. Az egyetlen módja annak, hogy kijavítsuk, ha bezárjuk a játékot, és visszatérünk bele. A játék kényszerített leállítása és a gyorsítótár törlése semmi sem akadályozza meg. Határozottan magasabb minősítést adnék ennek a játéknak, ha ez a probléma megoldódna.
Dude Theft Wars Offline & Online Multiplayer Games Ação ynp
Ezalegroszab játék mert mindig reklámban Bene de amúgy is szép
Amolyan unalmas, lapos platformer. Vannak kint jobbak is.
A játék vezérlése nem reagáló. Kipróbáltam még playstation joystickkal is. Néhány időgomb nem működik. Így lehetetlenné tette a játékot. Ez a szégyen grafika és elképesztő
Nem nekem. A kezelőszervek az én ízlésemhez képest nagyon rosszak
Hirdetések...Hirdetések és további hirdetések. Csak egy újabb másolt platformjáték. Ne töltse le.
Oké, szóval szeretem ezt a játékot, de istenem, KÉRÜLTEK AZ ELLENSÉGEKTŐL, AMIKOR MÉG KÖZELÜK MÉGEK A SUUUUPPPERRRR KÉSÜLÉSE ÉS MINDEN HA f*gY, AKKOR MEGHALOK AZTÓL, HOGY EGY ENIMITH enyhén legeltet, KÉRJÜK, FIX
A játékok rendben vannak, de komolyan, ha megadja nekünk a lehetőséget, hogy akciót hajtsunk végre (ebben az esetben újraélesztjük), cserébe egy hirdetés megtekintéséért, Isten szerelméért, ha az ajánlatot ELUTASÍTJA, NE KÉSZÍTSÜNK MEG EGY HIRDETÉS MEGNÉZÉSÉT.
A kezelőszervek nagyon jók, és mindig élvezem a nagyon jó pixeles játékokat. Tetszik az ötlet, hogy minden szinten legyen hirdetési doboz, hogy igazán jó zsákmányt szerezzenek, és miegymás. Szerintem jó lenne egy mágneses mechanizmus, mert amint feltöröd a dobozokat, a tárgyak mindenhova repülnek, sőt tüskékbe is.
Apple Knight: Action Platformer Akční aet
nagyon jó!!!!!!!
Sokkal jobb lenne, ha a kezelőszervek nem lennének olyan vacak
Nem hiszem el, milyen szórakoztató játék volt, én személy szerint szeretem a platformjátékokat, és ez egy nagyszerű játék, a főnökök egy kicsit kemények, de a játék összességében nagyon jó, az egyetlen kifogásom a hirdetések miatt van.
Mi történt a fejlődésemmel?? Fizettem a hirdetések nélkül és az ingyenes feloldásokért a jövőben. Most nincs fegyverem vagy képességem feloldva.. ráadásul nincsenek meg a jövőbeli skinek sem, amik kijöttek AANNDD minden szint visszaáll és már nem a 4. színpadon. Köszi
Szórakoztató, egyszerű, jó folyamat nagyon jól néz ki
Elköltöttem néhány dollárt, a játék remekül működik, felkelti az érdeklődésemet… összességében nagyon jó munka.
A sword of xolan gagyi másolata.
Megszállott vagyok, ez a játék szórakoztató és nagyon szórakoztató. A kaland izgalmas, a reklámok kicsit idegesítőek, de nagyon élvezem ezt a játékot 😊☺️
Ez csak egy unalmas játék, nincsenek eredeti ötletek és unalmas környezet. Persze jól néz ki, de készpénzfelvételnek tűnik a majdnem kötelező fizetés miatt, mert nem keresel annyi pénzt a szinteken, hogy bármit is vásárolj. A zene nagyon sablonos, mintha valami eredetibbet is alkothattál volna
Jó szórakozás. Kicsit makacs, de élvezetes
Eddig boldogok, a vezérlők zökkenőmentesek, egyszerű műveletek, rejtett dolgok megtalálása, nincs túl bonyolult frissítés vagy statisztika, kötőjel, almát dob, csak cserbenhagyva az ellenség egy kicsit élettelen néhányan csak álltak ott?!?remélik, hogy ez az első lvl miatt van. próbáld ki, valójában egy tisztességes platformer
Nagyon szórakoztató és jó játék, de amikor 1-3-at játszottam, a játékos eltűnt és újra kellett indítanom a pályát. De jó játék
Ugye... Tényleg? Minden egyszerre megöl! Még az első boss harcot sem érem el.
Nagyon szerettem volna ezzel játszani, de a játék lef*gy telepítéskor, 47%-nál próbálkozom, bármi is legyen. Kérlek javítsd ki ezt a fejlesztőt, szívesen játszom a játékod!
ez egy nagyszerű játék, ahol láthatod a cselekményt, és úgy érzed, hogy benne vagy a játékban, és nagyszerű, hogy bármin játszhatsz, és fegyvereket, karaktereket és képességeket választhatsz! az egyetlen dolog, amit nem szeretek, az az, hogy szinte minden alkalommal kapsz hirdetéseket, amikor meghalsz! de ettől eltekintve csodálatos, és akár offline is játszhat
Lejátszhatatlan, a főképernyőn ragadt
Nagyon jó játék csak a grafika rossz egy kicsit!!! 😀😀😀
hirdetéseket minden szakasz után. Nem vagyok hajlandó hirdetésekkel kapcsolatba lépni. Adja meg a módját, hogyan távolítsam el őket teljesen, vagy ne tegyek megállapodást.
A hirdetéseken kívül minden szuper
Összességében nagyszerű játék. Ajánlanám
A valaha volt legjobb játék, a nindzsa bőre epikus, túl házi kedvencek vannak. A jégkard erős 1 ütés, ölj meg sok szerencsét az embereknek😘😅 minden jót neked!!
A mechanikán lehetne javítani, mivel a harc nem túl kielégítő. Hébe-hóba úgy tűnik, hogy a fejlesztők egyszerűen elfelejtették, hogy a dupla ugrás és a légi csapás is benne van a játékban, mert sok a felesleges platform. Ezt leszámítva a játék tisztességes időgyilkos volt.
Nem találja a feltételezett új irányítási sémákat, és a mozdulat nagyon furcsának tűnik, például: amikor közvetlenül támadás után ugrik, az ugrás jó fél másodpercet késik (ez vonatkozik a légugrásokra is); Amikor leugrasz egy olyan mozgó platformról, amely ugyanabban az irányban mozog, mint te, lelassulsz a karaktered normál járási sebességére. Az sem tetszik, ahogyan a hirdetési ládákat elhelyezik, mivel sok helyen a belőlük származó zsákmány jelentős része tüskegödrökben reked.
Imádom ezt a játékot, amit töröltem, mert nem volt elég helyem, aztán láttam, hogy a játék azt mondta: "Az adataid a felhőben vannak elmentve", majd töröltem, így aztán újra letöltöttem az adataim eltűntek, és Őrült, kemény munka a semmiért, remélem, a fejlesztők megoldják, különben soha többé nem fogok játszani ezzel a játékkal.😤😠
Miért a kötelező hirdetésekkel? Nézem az átkozott ládahirdetéseit, nem elég? A kapzsiság mindannyiunk végzete lesz.
Eljutottam a varázslóhoz, és kiléptem, mert a kezelőszervek túlságosan elkeserítőek voltak
a legjobb platformjáték, de még mindig vannak olyan hirdetések, amelyek kikapcsolják a wifit, és igen
Szerintem egész jó időtöltés, a hangulata is csodálatos, bár lehet elfogult vagyok, mert kiffejezetten szeretem a középkori fantasy hangulatot, valamint a pixelartot, de ami szerintem nagy baj a játék az, hogy a tüskék nagyobb ellenfelek, mint a tényleges ellenségek. Én az esetek több mint 80, ha nem 90 százalékában miattuk halok meg, de nem úgy hogy ők viszik le az utolsó szivemet, nem, úgy hogy az utolsó szívem előttieket is. Amit próbálok mondani az hogy túl OP-k. Amúgy jó a játék.
A játék nagyon jó, de nem tudok egy szintet befejezni. Minden alkalommal, amikor megnyitom az alkalmazást, és 5-10 percet játszok, a játék nagyon lassan megy, és leáll, ami lehetetlenné teszi a játékot. Kérlek javítsd ki!
Apple Knight: Action Platformer Action vgn